Gönderen Konu: amerikada online sipariş edilebilir amtör ekipman siteleri hangileri?  (Okunma sayısı 343 defa)

Çevrimdışı TA8A

Kıymetli Arkadaşlar,

TA1BT arkadaşımızın başlattığı "amerikada online sipariş edilebilir amtör ekipman siteleri hangileri?" konulu mesaj ve bu mesaja cevabi mesajlar aşağıdaki yeni kuralımıza aykırı olduğu için silinmiştir.

"6- Bilerek ya da bilmeden, Radyo Amatörlerini kanunsuzluğa teşvik eden, kanunsuz cihaz kullanmasını öneren mesajlar silinir."

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1BT

Konunun kanunsuzlukla ilgisi nedir acaba?
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA8A

Burak Bey,

Bu kural http://www.telsizciler.org/index.php/topic,16186.0.html adresindeki mesajlardaki gelişmeler sebebiyle eklenmiştir. O mesajların bu konuyu biraz açıkladığını düşünüyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1BT

walla ben o konuyu takip etmiştim, açıkçası ben yazdığım başlıkla bir alakasını göremedim. sonuçta ben özellikle "amatör ekipman" dedim. Malum istediğimiz herşeyi Türkiyede bulabilmemiz mimkün değil. Hatta bazen kargo parası çok da olsa oradan buraya getirtmek zorunda kalıyoruz. Yada biz Amerikaya gittiğimizde bu dükkanları ziyaret edebiliriz. Dolayısıyla insanların böyle yerleri birbirileriyle paylaşmasında bir sakınca görmüyorum, konuştuğum bir kaç kişi de benle aynı fikirde.
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA8A

Burak Bey,

"Amerikaya gidiyorum. Orada ziyaret edebileceğim amatör mağazalarının bilgilerini özel mesaj ile gönderebilir misiniz?" şeklinde yazılacak mesajın bir mahsuru yoktur.

Sizin mesajınızda kendiniz link vermiştiniz. Bu durum sıkıntı yaratmıştı.

73

Bilal Ekmekci, TA8A