Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

TELSİZ RUHSATLARI HAKKINDA

(1/2) > >>

TA8N:
Arkadaşlar selamlar...  SİTENİN FORMATINA UYMAYACAK AMA...

Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde uygulanmayan, Amatör telsizcilerin ellerinde bulunan Amatör telsizlerin ruhsatlı olması mecburiyeti hakkındaki kanunun değiştirilmesi hususunuda bir çalışma yapılıyormu.?
  Yapılmıyor ise Mevcut amatör telsizciler dernekleri neden herhangi bir çalışma yapmıyorlar.

Saygılar sunarım...

TA1VV:
selamlar kou açılmışken bende yazmak istedim bilal amca foruma konu başlığı açabilirmisin alımsa satım harici konuların görüşülüp bilgi sahibi olmak için tşk 73

TA8A:
Barış Bey,

BİTLİK'te teknik olarak farklı bir kategori açmam mümkün, fakat şu anda düşünmüyorum. Arada sırada buna benzer BİTLİK'in formatına uymayan mesajlar oluyor. Onu da idare ediyoruz. Ama şimdilik yalnız alım satıma yardımcı olmak istiyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA2FM:
Konu için teşekkürler. Avrupada hal böyle ise AB ye girmeyi beklemelimiyiz ? yoksa dernekler üzerlerine düşeni yapıp konuya hassasiyet göstereceklermi ?
esneklik ve iyi niyetinden dolayı 8A da teşekkürler, selamlar.

TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,

"Bir Sorum Var!" isimli bu bölümde soracağımız sorular Radyo Amatörlüğü'nün kendisi ile doğrudan ilgili olmalıdır. Radyo Amatörlüğü için kurumsal anlamda başkalarının yapıp yapmadıklarını sorgulamak bu bölümün formatına uygun değildir ve burası forum değildir. Burada ancak temennilerimizi dile getirebiliriz. Konunun başlangıcı o şekilde idi, şimdi ise kurumları yargılama aşamasına geldik.
Bu konuda çalışma yapmak istiyorsanız;

1- Telekomünikasyon Kurumu www.tk.gov.tr
2- Antrak www.antrak.org
3- TRAC www.trac.org.tr
4- Adana Radyo Amatörleri Derneği www.arad.org.tr
5- Anadolu Radyo Amatörleri Derneği www.anarad.org.tr
6- Ereğli Radyo Amatörleri Derneği
7- Gaziantep Radyo Amatörleri Derneği TA8L aracılığı ile ulaşılabilir.
8- Mersin Radyo Amatörleri Derneği TA5CO aracılığı ile ulaşılabilir.
9- İnegöl Telsiz Radyo Amatörleri Derneği  ta3ki.kulup.org

kontak bilgilerinden ilgili dernek ve kurumlara ulaşabilirsiniz.

Mesajlarınızdaki konuları ilgili kurumlar nezdinde sorgulamak benim haddimi aştığından ve bu sitenin üzerine vazife olmadığından sizlerden ricam yukarıda bıraktığınız temenni sınırını aşan ve formata uymayan mesajlarınızı silmenizdir.

73

Bilal Ekmekci, TA8A
Webmaster

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git