Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***

Yeni istasyonum ve yardımcı operatörüm

<< < (2/7) > >>

TA3D_SK:
Atilacigim,
Duyduguma gore Muhabbet kusunun yahnisi cok guzel oluyormus.
Hi.. Hi..
Selam ve sevgilerimle.
Yasar GOCET
TA3D/VU

TA1DX:
Yaşar abi, bundan 2 tane daha var. Hele bi DXCC diplomasını alsın, kutlarız birlikte..:)

TA2OD:
Atila hocam oparatör den önce istasyondaki 100lük pvc dirsek dikkatimi cekti valla demekki bizim türk oparatörlerdede iş var gavurlar görmesin kopya ceker...
73.s

TA2FE:
Atilla Selam,

Evet papağan röle işin güzel . Çok sevdim . Bendede DX hunter var maniplenin üstüne yatıp duruyor. Ben ne zaman istasyona geçsem yarı gövdesi bilgisayar klavyesinde yarı gövdesi log ve maniplenin üzerinde yatıyor. CW mu çalışıyorum savaşıyormuyum belli değil...
Bu arada Pimaş fikrin güzel ben de karton ile benzeri araç ile kullanmıştım. Yanlız uzun zaman içinde başka problem yarattı. Cihaz üzerindeki hoparlörün sesinin çok açılması ufak titreşimlerin artmasına sebep olmakta . Bu da zaman içinde nüveler üzerinde ayar değişimine yol açıyor . Bu sebeple sen gel benim hurdalıktan sana düzgün bir hoparlör bulalım hemde istasyona yakışır.
Selamlar
Emin
TA2FE

NOT: Yeni cihazların bazılarında bahsetmiş olduğum problemlerin önlenebilmesi için hoparlör lastik takozlar üzerine oturtulmuş.Ör ICOM IC-910

TA1DX:
Selam Emin, Enteresan, hoparlör titreşimlerinin yan etkisini bilmiyordum. Sağol, vesile oldun, sayende bugün de yeni birşey öğrendik..  :)

Teşekkürler.. Ama tek hoparlörle de kurtulacağını sanma..hi..hi..

Atila

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git