Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
Yeni istasyonum ve yardımcı operatörüm
TA3Q:
Ailla ağabey;
Gerçekten üzüldüm. Rahmetli babamında aynı renkte muhabbet kuşları vardı. Ses taklitlerini gerçekten birebir yapıyordu diyebilirim. Çok sevimliydi. Annem evin havası değişsin diye pencereyi açık unutmuş, bizimki bu fırsattan dışarı çıkmış, çıkış o çıkış. Onun arkasından bir çok muhabbet aldılar ama bizim gevezeye benzemediğinden tekrar aldıkları yere iade ettiler.
Eskiler anılarda kalıyor.
Bir evin ferdi gibi oluyor bu canlı varlıklar, kişisi gibi biri kayıp oluyarsa bir yerin eksikliği oluyur insan hakikaten duygulanıyor. Varlık çok önemli ...
Kal sağlıcakla...
73's
TA8EF
Türker Ali BAŞLAYICI
TA1DX:
Türker Bey, çok iyi anlattınız, gerçekten öyle, Hani derler ya, "Hızlı yaşa genç öl" diye, aynen öyle oldu, iz bıraktı giderken.. Kendinize iyi bakın, Gaziantep'e selamlar..
TB2CMA, Erhan Bey, çok teşekkür ederim alakanıza, çok ilginç, güzel bir siteymiş, inceleyeceğim. İnanın, çok yakınımızdakilere ait bilmediğimiz o kadar çok şey varmış, yeni anlıyorum.. Sağolun. 73!
Atila
TA1W:
Atila bey merhaba,
Benim muhabbet kuşumda keyifsizdi son zamanlarda, pazar aniden öldü ve dediğiniz gibi iz bıraktı...
73 de TA0D
Aykut Arlı
TA4SO:
Aykut Bey minik SK için sizinde başınız sağolsun, Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah...
Saygılar, 73...
TA1W:
Şadan bey mesajınız için çok teşekkür ederim, menşei Afrika aslında muhabbetlerin, İstanbul' un ani hava değişimlerine göre tasarlanmamışlar, kalorifeler gece gündüz yansa da bir yerden kapıyorlar soğugu, ve böyle aniden veda ediyorlar.
73 de TA0D
Aykut Arlı
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git