Gönderen Konu: Son sınav (Mayıs) hakkında...  (Okunma sayısı 227 defa)

Çevrimdışı TA4SO

Son sınav (Mayıs) hakkında...
« : 11 Ekim 2010, 21:43:40 »
Arkadaşlar Kasım ayındaki sınav için başvuru yaptım.
Geçen sınava (Mayıs) katılan arkadaşlar bazı konularda bilgi verebilirse sevinirim.

AB grubu sınav için;

1. Sınavdaki soru dağılımı nasıldı? Teknik, işletme ve yönetmelik için kaç soru bulunuyordu ?
2. Yönetmelik sorularında, hangi yönetmelikleri bilmemiz gerekli ?
    Bu soruyu sorma nedenim, örnek sorularda, Harec belgesi v.s. sorulması, ben bizim yönetmeliklerde rastlamadım.
3. Örnek sorular, sınav sorularıyla karşılaştırıldığında nasıldı? Benzer, daha zor veya kolay.

Saygılar, 73.
http://www.qrz.com/db/TA4SO?
TA4SO - Eski TA4ASO - TB4FP - Şadan ÖZDEN

Çevrimdışı TA2TR

Ynt: Son sınav (Mayıs) hakkında...
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2010, 01:17:34 »
soru bankasını bu linkten indirip çalışmanızı öneririm.   http://www.kegm.gov.tr/default.asp?id=6&sid=74&srt=&recNo=127&lng=

Çevrimdışı TA4SO

« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2010, 10:40:32 »
Rasim Bey merhabalar,

KEGM nin örnek sorularını indirdim, sormak istedğim sorular bunlarla benzermiydi ?

Selamlar, 73.

Çevrimdışı TA3ATA

« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2010, 11:11:12 »

Geçmiş sınavlara kafayı takmayın artık..
Sınav yapılan  yerlerdeki sorular aynı olmadığından sorularınıza net cevap alamayabilirsiniz...
Bu nedenle geçmiş sınavları unutunuz..
Önümüzdeki sınavlarda bu soru bankasından sorular gelecek.
Ancak sorular birebir aynı gelmeyebilir.Soru üzerinde değişiklik yapılabilir..
Ayrıca başka kaynaklardan da bilgilenmek amaçlı faydalanılabilinir..

Başarı dileklerimle...

TB3JJ...M.TURGAY..73
***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2010, 01:09:22 »
(Genel olarak konuşuyorum,yanliş anlaşilmasin) Böyle bir hobiyi icra ederken bence artik sinavda kaç soru var, o konudan çikicakmiş, burdan çikmiycakmiş gibi bir düşünce olmamali kimsenin kafasinda. Siz yapabildiğinizin en iyisine çalişin, inanin zarar değil fayda sağlarsiniz.

Sürücü belgesi sinavinda trafik işaretleri sorulmuycak olsa çalişmayacak misiniz?

Çevrimdışı TA4SO

« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2010, 12:04:59 »
Mutlu Bey tabikide haklısınız, bu bir amatör uğraş ve öğrenilcek şeylerin bir sınırı yok.

Fakat takdir edersiniz ki bu amatör hobi için çoğu bilgiyi uygulamada öğreniyorsunuz. Uygulama içinde lisansınız olması gerekiyor.

2 yıl önce B sınıfı için sınava girdiğimde sadece antraktan temin ettiğim kitapla sınava girmiştim ve yazılılarda A sınıfı için gerekli puanları alıp morsa takılmıştım. Geçen sürede B sınıfı olarak, pek çok değerli amatör arkadaşımızla tanıştım, cihaz edindim, ilgili kurumlara v.s. kayıt oldum... 

KEGM'nin yayınladığı örnek sorulara bakınca yukarıdaki soruları sorma ihtiyacı hissetim.  Çünkü işletme soruları oldukça çok ve yönetmelikte bazı maddeler daha önce görmemiştim. Daha farklı yönetmelik düzenleme v.s. varsa öğrenmek istiyorum.

Bizim gibi özellikle devlet memuru iseniz bu sınavlara girmek için izin almak (başka bir şehre gitmeniz gerekiyor v.s.) zor oluyor (en azından benim için öyle). Tam kasım ayı içinde bizim gibi eğitim alanında çalışanlar ve hatta hala okuyanlar için :) sınavlar yoğun oluyor. Sınav için güç bela izin alacağız (eşimle giriyoruz) bu nedenle en verimli şekilde çalışıp, inşaallah başarılı olmak istiyoruz.

Selamlar, 73.

Çevrimdışı TB5MHH

« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2010, 18:47:29 »
sınavda başarılar...

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2010, 21:40:42 »
Anladim, zaten genel olarak yazmiştim. Sinavda başarilar dilerim.