Gönderen Konu: KGM' NİN HAZIRLADIĞI VE YAYINLADIĞI TEKNİK SORU ÇÖZÜMLERİ.  (Okunma sayısı 328 defa)

Çevrimdışı TA8L

Arkadaşlar
  Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu özellikle AB ve C Sınıfı (TEKNİK) sınav örnek sorularının çözülerek açıklanması,Sınava girecek Amatör adaylarının çalışması ve konuyu daha iyi kavramaları açısından yararlı olacağı düşüncesindeyim.
  Bu konuda çalışması olan Arkadaş varmı? Buradan bu soruların cevaplandırılması ve nasıl yapıldığının açıklamasını yayınlamanız mümkünmüdür?
  Konuya benden daha hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
  Eğer bu konuda bana yardımcı olacak Amatör Abilerimiz var ise bu çalışmayı ortaklaşa sürdürmek istiyorum.
  En kısa zamanda AB ve C sınıfı Teknik soruların çözümünü yayınlayalım.

TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA3E

Alirıza ÖZSARAN - TA3E (TA3EL) - 555 025 16 77 
Küçük şahsiyetler; kişilerle uğraşır.
Vasat şahsiyetler; olaylarla uğraşır.
Büyük şahsiyetler; Fikirlerle uğraşır.

Çevrimdışı TA8L

Sami hocam selamlar
  Konuya duyarlı ve teknik konuda tecrübeli birkaç arkadaşla soruları paylaşalım.
  Örneğin:C Sınıfı 1-50 arası soruların cevaplarını ben hazırlayayım.Geri kalan 50-142 soru cevaplarını da birkaç arkadaşa paylaştıralım.
  Ayrıca A-B Sınıfı için de aynı şekilde paylaşım yapılırsa konu hızlanmış olur.Ben iş yoğunluğumdan dolayı C Sınıfı ilk 50 Soruyu alabilirim.
  Bu konuda duyarlı diğer arkadaşlarıda bekliyoruz.Sorular ve Cevap anahtarı açıklamalı bir şekilde online ortamda paylaşılabilir.
  ÖRNEĞİN:
  C SINIFI TEKNİK (Başlığı Altında)
  SORU-1  :............................................................................. yazılarak.
  CEVAP-1 :.......................................................(Şeklinde açıklamalı olarak yazılması mantıklı olur düşüncesindeyim)

Cevap'lar kesinlikle açık bir şekilde neyin nerden geldiğini açıklayacak şekilde anlatılmalıdır.
   Ayrıca bu konuda başka düşüncesi olan arkadaşların fikirlerini de bekliyorum.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA8L

Örnek soru çözümleri aşağıdaki gibi olmalıdır.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA2E

Enver bey,
Öncelikle sizi tebrik ediyorum,Bu düşüncenizi bende tasarladım ama iş yoğunluğum sebebi ile formullü denklemli ,geniş açıklamalı çözümleri uygulayamıyorum ama böyle yapılınca çalışan arkadaşların bilgi seviyeleri doğal olarak kalıcı olacaktır.
İnşallah kasım sınavına yetişir.
TA2JU
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA8L

Sami bey selamlar.
Site yöneticisine bu konuda bilgi verdim gelecek cevaba göre word,pdf vs. formatta yapmaya karar verelim.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA8L

Sami bey
 Bitlik yönetiminden pdf dosyası olarak ekleyebilmemiz konusunda onay geldi.
 Siz isterseniz word(2003) dosyası olarak A-B Sınıfı Teknik sorularını düzenleyin. Bende C Sınıfı Teknik sorularını düzenleyeyim.
 Ortak bir birliktelikle hareket ederek son kez doğruluğunu test edip pdf ye çevirip buraya ekleyebiliriz.
  Mümkünse açıklamalı ve örnekte olduğu gibi cevap anahtarı hazırlanmasına özen gösterelim.
  Bu arada cep telefonunuza erişemiyorum.
TA8L
Enver İLİKÇİOĞLU
ta8l@yahoo.com
www.grad.org.tr
05054842418
GAZİANTEP

Çevrimdışı TA4AAC

emeği geçen, geçecek olan herkesden Allah razı olsun. teşekkürler.
TA4AAC

TB4IA = eski