Gönderen Konu: İlginç bir enterfere...  (Okunma sayısı 200 defa)

Çevrimdışı TA1KI

İlginç bir enterfere...
« : 12 Ekim 2010, 13:35:08 »
Selamlar,

Az evvel ekşi sözlük adlı internet sitesinde bir yazı dikkatimi çekti. Buranın bir yazarı dizüstü bilgisayarından uhf bandında çalışan itfaiye kanalını duyduğunu yazmış.

" hp dizüstü bilgisayarımın altec lansing  ses sisteminde durup dururken başlayıp beni hem şaşırtan hem de korkutan ilginç olay. kısık volümde anons sesleri geliyor. bütün programları, winamp'ı falan kapattım. sadece polis değil başka yakın kanalları da duyabilmekteyim. hayır, laptop'tan gelen garip sesler  deyip geçeceğim ama kulağımı dayadım resmen telsiz bu. nasıl yakalıyor, nasıl duyabiliyorum en ufak bir fikrim yok. volümü açıp kapatmamın da bir anlamı olmadı, kendi sabit seviyesinde yakalıyor. an itibariyle "üsküdar merkez itfaiye komuta".. "komuta dinlemede.." "çöp yangını bir araç.. selamsız mahallesi.." gibi bişiler geçmeye başladı, allam ne alaka.. "

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20579025

Bu enterfere nasıl olur?
Acaba itfaiyenin rölesinin yakınında bir yerde olabilir de ondan dolayı mı sarkma oluyordur?

eski TB1CMB - İbrahim Öcel İstanbul & Tekirdağ

Çevrimdışı TA1KI

Ynt: İlginç bir enterfere...
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2010, 13:49:03 »
ayrıca bu durumu yaşıyan kişi acıbadem'de çamlıca'ya yakın bir yerde oturuyormuş. bunun bilgisini aldım güncel olarak.

Çevrimdışı TA1KI

Ynt: İlginç bir enterfere...
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2010, 21:23:26 »
evet kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. fm'de sarkma olmaması lazım ama, yazan kişinin bahsettiği anons gerçekten yapılmış, salla falan değil çok enteresan.