Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***
tacallbook'da kayıtlı adresler hk.
TA8A:
Mehmet Amca,
16:07 de yayına alındığını gördüm.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA0SI:
Kıymetli arkadaşlarım, Bitlik yöneticileri, ta callbook' ta sadece isimleri olan bırakın adresi telefon
numarası bile olmayan amatörlere neden yer verilir ben anlamıyorum.Sn Bilal beyin konuya eyileceğini
diliyorum.Saygılarımla.
TA1CH:
Her şeyi yöneticilerden beklememek gerekir .Bazen kendi kendime soruyorum neyin peşindeyim diye acaba kimseyi kırmadan kimseden zarar görmeden kimseye zararvermeden ve kimseninde kimseye zarar vermesine mahal vermeden bu hoby ilerletmenin peşindemiyim .yoksa cihaz alıp satıp para kazanmanın mı peşindeyim . tabiki para kazanmak için bu işi yapmıyorum bu gunedekte bu hobyden para kazanmadım hep verdim zaman verdim para verdim .zaten bu iş benim için hoby . para kazanmanın peşinde olan amatörlükle ilgilenmeyen insanlar olamazmı olabilir bunun ayıp hic bir yanıda yok yanlışta değil. bilgilerini paylaşanda olabilir paylaşmayan da olabilir sizinle telefondanda konuşan olabilir konuşmayanda olabilir hepsi normal dir ama sizde herkezi değiştirmeye ve size yani kendi aklıma göre hizzalamaya calışmak cok doğru olmaz sizde bakarsınız nasıl bir insan neler yapıyor yazıyor konuşuyor ona göre tavrınızı takınırsınız yoksa bilgileri , yargılamadan gereğini yaparsınız .herhalde butun gun cihaz satan ilanlar veren amatörllükle ilgili bir faliyetten bahsetmeyen arkadaşada yarışmalarda grup olarak calışalım diye kapısına gitmezsiniz .diyorum ya herkezin yeri ve değerini herkez kendi değerlendirir kimseyi zorlamakla bir yere gelinmiyor ve gelinmezde .73
TA3E:
Merhaba Bilal Amca
hazır konu açılmışken kullandığım özel çağrı işareti için bende bilgileri göndermiştim. TC3TC
09:05 tekrar gönderdim.
İzmir den selamlar
TA8A:
Ali Rıza amca,
TA Callbook editörü Ömer Bey, TA3AK kısa zamanda halledecektir.
İyi çalışmalar diliyorum.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git