Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

tacallbook'da kayıtlı adresler hk.

<< < (5/7) > >>

TA8A:
Mehmet Amca,

16:07 de yayına alındığını gördüm.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA0SI:

Kıymetli arkadaşlarım, Bitlik yöneticileri, ta callbook' ta sadece isimleri olan bırakın adresi telefon

numarası bile olmayan amatörlere neden yer verilir ben anlamıyorum.Sn Bilal beyin konuya eyileceğini

diliyorum.Saygılarımla.

TA1CH:
Her şeyi yöneticilerden beklememek gerekir .Bazen kendi kendime soruyorum neyin peşindeyim diye  acaba  kimseyi kırmadan kimseden zarar görmeden kimseye zararvermeden  ve kimseninde kimseye zarar vermesine mahal vermeden bu hoby  ilerletmenin peşindemiyim .yoksa  cihaz alıp satıp  para kazanmanın mı peşindeyim  . tabiki para kazanmak için bu işi yapmıyorum  bu gunedekte  bu hobyden para kazanmadım hep verdim  zaman verdim para verdim .zaten bu iş benim için hoby . para kazanmanın peşinde olan amatörlükle ilgilenmeyen insanlar olamazmı olabilir bunun ayıp hic bir yanıda yok  yanlışta değil. bilgilerini paylaşanda olabilir paylaşmayan da olabilir sizinle telefondanda konuşan olabilir konuşmayanda olabilir hepsi normal dir  ama sizde  herkezi değiştirmeye ve  size yani kendi aklıma göre hizzalamaya calışmak cok doğru olmaz sizde bakarsınız nasıl bir insan neler yapıyor yazıyor konuşuyor ona göre tavrınızı takınırsınız  yoksa bilgileri , yargılamadan gereğini yaparsınız .herhalde butun gun cihaz satan ilanlar veren  amatörllükle ilgili bir faliyetten bahsetmeyen arkadaşada  yarışmalarda grup  olarak calışalım  diye kapısına gitmezsiniz .diyorum ya herkezin yeri ve değerini herkez kendi değerlendirir kimseyi zorlamakla bir yere gelinmiyor ve gelinmezde .73

TA3E:
Merhaba Bilal Amca

hazır konu açılmışken kullandığım özel çağrı işareti için bende bilgileri göndermiştim. TC3TC

09:05 tekrar gönderdim.

İzmir den selamlar

TA8A:
Ali Rıza amca,

TA Callbook editörü Ömer Bey, TA3AK kısa zamanda halledecektir.

İyi çalışmalar diliyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git