Ana Sayfa > Beraber yürüdük biz bu yollarda! ***
RADYO AMATÖRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE DÜZCE'DE BULUŞTU
TA2LG:
Resimlerin devamı için
http://www.ta2lg.com/iftar.htm
TA5S:
iş te amatörlük ruhu bu olsa gerek süpersınız emegi gecen herkezden Allah Razı olsun cok güzel görüntüler bunlar amatörlerin birlİk ve beraberlik içerisinde olması uzaklarda da olsak bizleri çok mutlu edıyor hep hayalını kurdugumuz görüntüler bunlar biz ardahanda ilinde 4 aktıf amatoruz kendı cabamızla ve gücümüzle yaptırdıgımız ama şansızımızada iyi çıkan Dancall roleyle ırtıbatımızı kuruyoruz ancak buna yete bıldı gucumuz ORJINAL BIR ROLEMIZ BIR DERNEGIMIZ TOPLANACAK BIR YERIMIZIN OLMASINI bizde çok ıstıyoruz ki böyle güzel organısazyonlarda bulunmak amatorlugu herkeze anlata bılmek pek cogu hala telsızle bızi gördugunde yadırgıyor bunlar ne yapıyor dıyorlar ama sımdı 4 kısıyız inşallah burda bu sayıyı 20 lere 50 lere cıkarmak gayemiz sevgiyle kalın
TÜM AMATÖR CAMİAYANINDA ŞİMDİDEN RAMAZAN BAYRAMLARI HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEGİYLE İYİ BAYRAMLAR 73
TA2OD:
Bölge olarak Camiamızı kısmende olsa bir araya getirme çabalarını gerçekleştiren, Düzceli arkadaşlarıma buradanda tekrar selam ve saygılarımı sunuyorum. Güzel bir geceydi. Herşey için tekrar çok teşekkürler.
TA7EB:
İşte dostluk ve amatörlük ruhu;Haberim olmadı (yoldaydım kızımın üniversite kayıt işlerinden dolayı o gün Eskişehir de seyir halindeydim)ah keşke haberim olsaydı rotayı Ankara değil Düzce ye çevirirdim.Hayırlısı afiyet olsun Allah tekrarını sağlık sıhhat içinde nasip eylesin...
TA7EB
TA2PI:
Bu yılki iftar yemeğinde,1 Düzce'li olarak siz değerli radyo amatörleri ile bir arada olamamamaktan üzüntü duydum.Sevindirici olan şey ise; bu tarz organizasyonların geleneksel bir hale dönüşme çabalarındaki adımın ne denli pozitif oldugudur.Umarım tüm ülke sathında bu ektinliklerin dostane,samimi içten gecmesi ve tüm yurdumuza yayılması temennilerimizin kaynağı olur.
Değerli Düzce radyo amatörleri kardeşlerimi; değerli başkan TA2LG, ve TB2İD,TB2NMN,TB2NMO olmak üzre bu organizasyonda emeği gecen herkesi tebrik ederim.
Bu güzel etkinliğe katılan ülkemizin kıymetli radyo amatörü değerli şahsiyetlere şükranlarımı,saygılarımı sunarım.
73s
İsa AKKAYA
TA2PI /4
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git