Gönderen Konu: ANTEN ROTOR TAMİRATI  (Okunma sayısı 278 defa)

Çevrimdışı TA3CW

ANTEN ROTOR TAMİRATI
« : 30 Temmuz 2010, 12:49:46 »

Halen elimde bulunan arızalı amerikan imalatı anten rotorumun motorun içinde ki 1 plastik dişlinin kırık olması nedeniyle kullanamıyorum bu

tür ekipman tamiratı yapan bi arkadaşımıza ulaşmak istiyorum bilen arkadaşımızın bana yardımcı olmasını istiyorum kurmam gereken

antenim var arızadan dolayı kuramıyorum yardımcı olan arkadaşlarıma  şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar 73.

GSM:0554 984 96 73

Çevrimdışı TA1DX

Ynt: ANTEN ROTOR TAMİRATI
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2010, 13:28:12 »
Merhaba Aziz Bey,

Yapılacak olan parça bir dişli. Eğer söküp bana yollama imkanınız varsa, azdırmacı tabir ettiğimiz frezecilerden fiyat alabilirim. uygun bulursanız yaptırırız..

Selamlar, Atila, TA1DX

Çevrimdışı TA3CW

« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2010, 14:38:01 »
atilla slm biraderim ilgin için öncelikle teşekkürler evet ta3bs tahsin abi açtı ben açmadım zaten benim böyle bir meziyetim yok söküp yeniden toplayamamaktan çekiniyoruz bana yardımcı olacaksan eğer komple sana yollayım bütün sistem hazır bu işi bekliyo şimdiden çok teşekkürler bölgeye gönül dolusu 73.2so şükrü abiyede çok slm.

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2010, 15:02:02 »
Bir fotoğrafını koysanız , belki yardımcı olabilirim.

73  A. Şua TORTU   Zonguldak
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA3CW

« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2010, 04:11:16 »
 slm rotoru dediğim gibi sizden iyi olmasın çok sevdiğim bi abimiz açtı içindeki plastik bir dişli kırılmış papıştırılsa bile olur dedi fakat çok sağlıklı olmayacağını da ekledi malumunuz bunu taktıkmı önümüzden gelen kış  her zaman çatıya çıkıp tamirat yapamayız o yüzden iyi bişey yapmak sorunsuz bi şekilde kullanmak istiyorun benim bu konuda hiç bir pratik bilgim yok o açıdan açamıyorum bu işten anlayan
bi arkadaşımıza masrafı neyse karşılamak kaydıyla yardım istiyorum ilginize çok teşekkür ederim 73. SOS. TA3CW Aziz BURGAZ
                                                                                                                                           Alsancak/İZMİR

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2010, 10:15:39 »
Merhaba,
Eger dişli çok küçük değilse yani çapı 30-40 mm den büyük ise ve üzerindeki dişliler çok çok ince değil ise özetle oto teypleri yada dvd calarların içlerindeki minicik dişlilerden değil ise ,

Şimdi o ağabeyinizde bir iyilik daha isteyin plastik dişliyi yerinden söküversin ve bana kargolayın bakalım yenisini
imal edebilirmiyim..

73  A. Şua TORTU    Zonguldak
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA3CW

« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2010, 18:42:37 »
ilginize gerçekten teşekkür ederim hayı zannetmiyorum bu bendeki rotor profosyonel bişey bu büyük antenleri çeviren kulelere

takılanlardan o kadar kükük olma ihtimali hiç yok bana göre eğer arzu ederseniz ben rotoru komple yollayım size

hatta tb2gm ergün bey bu taraflarda olması lazım onunla irtibat kurup onun la yollayabilirim o abimiz sökersem toplayamama

korkusu içerisinde şimdiden çok teşekkürler 73.

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2010, 11:02:26 »
Tamam Ergün'e ulaşabilirsen iyi olur , O da gerekli teknik bilgiye sahiptir ne yapılacağına karar verir.

73 A. Şua TORTU    Zonguldak
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA3CW

« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2010, 00:40:00 »
arkadaşlar bu konu ile ilgili sorun ta2ad a.sua bey ve tb2gm ergün beylerin yardımıyla aşılmıştır ilgi gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 73. TA3CW aziz BURGAZ.