Gönderen Konu: Aselsan T4415 Trunk Analog'a döner mi? nasıl döner ?  (Okunma sayısı 274 defa)

Çevrimdışı TA2ATG

Arkadaşlar 4411 yada 4415 Trunk olan modelleri analog sisteme döner mi döner ise nasıl? Ayrıca bu cihazların programlanması ile ilgili kablo ve yazılım mevcut mudur?
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi  Bu ses insanlığa hakkın müjdesi

Çevrimdışı TA1MD

Ynt: Aselsan T4415 Trunk Analog'a döner mi? nasıl döner ?
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2010, 22:51:39 »
4411 vhf olduğu için T4411 diye bir model yok diye biliyorum. T4415 A4415'e dönüştürülüyor ancak nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok. Orjinal programları var ancak hardlocksuz çalışmıyor, kırığı bildiğim kadarıyla yok.

Şema yok ancak bağlantıları:
Telsizin 7. pini toprak yani rs232 5.pine
telsizin 2.pini rs232 2.pine
telsizin 5.pini rs232 3.pine

Bu şekilde olması lazım, olmazsa rs232de 2. ve 3 .pini değiştirip deneyin. Bu arada yanlış hatırlamıyosam telsizi menüden programlama moduna almak gerekiyodu.

4400 Serisinin kırık programı elinde olan varsa banada gönderebilirse sevinirim. sualtidunyasi@mynet.com

Çevrimdışı TA2ATG

« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 04:21:53 »
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.Cihazı edinmek istediğimden program konusu önemli.Amatör bantlarda çalıştığını bu cihazları kullanan arkadaşlar olduğundan dolayı zaten biliyoruz.Ancak program için aselsan bayilerine muhtaç olmak istemiyorum çünkü amatörlere pek vakit ayırmadıkları bilinen birşey.Bu nedenle programa benimde ihtiyacım var.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok iyi olur.Herkese 73'ler.
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi  Bu ses insanlığa hakkın müjdesi

Çevrimdışı TB5CIV

« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2010, 22:52:11 »
İşin Profesyöneli Bir arkadaş Aselsan Uhf T4415'in amatör frekanslara
ayarlanamayacağını söylemişti Bende Almaktan vazgeçmiştim.
daha Sonra Kendisi satın Aldırmış. :=) ne yaptı Bilemiyorum...