Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
RF İletişim Güvenliği
TB6BHK:
Değerli arkadaşlar.
Kullanacağım bir iki cümle TA2AOG Osman Güler ve onun gibi düşünen arkadaşlar için olacak. Fikir şu Jammerciler basit bir iki yazılımla karşıdaki cihazı susturuyorlar..vs.
Arkadaşlar içimizde şüphesiz bu yazılımları kullanan arkadaşlar var. Bu yazılımlar bilgisayar aracılığı ile eprom ve benzer çipler üzerine yazılır. 4822 Aselsan' ı 170 ten 145' e bu şekilde çeviriyoruz. Birilerinin, kapalı cihazlardaki bu epromla dışardan ulaşması imkansızdır. Birileri ancak kullanılan frekanstan anten yolu üzerinden içeri girebilir ve geçici frekans boğulması yapabilirler. Anten yolunun dışında cihaza giriş de imkansızdır. Zira her taraf kalın sac kutu ile kablıdır. Konuyu eprom yazan arkadaşlar daha iyi bilirler, hex kodları office ile dosyaya dönüştürülür ve bilgisayar aracılığı ile eproma yazılır ve bu yazılmış eprom el ile soketine yerleştirilir. Sac kapaklar kapatılır, "sen sağ ben selamet "Bu epromun yazısı kolay kolay değişmez yıllarca durur. Hangi babayiğit bu epromlara ulaşabilir? Konuyu epromcu arkadaşlardan duymak isterdim.
73 Hüsnü Köktürk
TA4CS:
Amator-telsizcilikte yeni bir terim gibi geldi bana sizin degerlendirmeniz,JAMMER AMATOR yorumunuzdan sonra OZ de arastirma yapapacagim ,buralarda bir bulguya ulasir isem sizler ile paylasacagim.73! OZ / TA3IW
Cevat bey OZ da araştırmaya gerek yok TA3İZMİRDE var JAMMER AMATÖR :)))))
Not: Arada sırada denk gelince qso ları bastırmaya çalışmakta :)))))) Aydından 73
TA2AOG_SK:
Konu hortlamış.
Arkadaşlar içimizde şüphesiz bu yazılımları kullanan arkadaşlar var. Bu yazılımlar bilgisayar aracılığı ile eprom ve benzer çipler üzerine yazılır. 4822 Aselsan' ı 170 ten 145' e bu şekilde çeviriyoruz. Birilerinin, kapalı cihazlardaki bu epromla dışardan ulaşması imkansızdır. Birileri ancak kullanılan frekanstan anten yolu üzerinden içeri girebilir ve geçici frekans boğulması yapabilirler. Anten yolunun dışında cihaza giriş de imkansızdır. Zira her taraf kalın sac kutu ile kablıdır. Konuyu eprom yazan arkadaşlar daha iyi bilirler, hex kodları office ile dosyaya dönüştürülür ve bilgisayar aracılığı ile eproma yazılır ve bu yazılmış eprom el ile soketine yerleştirilir. Sac kapaklar kapatılır, "sen sağ ben selamet "Bu epromun yazısı kolay kolay değişmez yıllarca durur. Hangi babayiğit bu epromlara ulaşabilir? Konuyu epromcu arkadaşlardan duymak isterdim.
Hüsnü Bey, artık cihazların içinde mikroişlemciler var. Küçük bir komut ile istediğiniz işi yaptırabilirsiniz. Cihazı yakabilirsiniz bile.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git