Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
MERHABA AMATÖR ARKADAŞLAR, 0-30MHz ANTEN ANALİZER İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR...
TA3EN:
Taşkın bey merhabalar,
Nasıl sınız? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.16F873 'ün hex programını aldım. Ayrıca pcb çizimine ihtiyacım var demiştim. Verdiğiniz sitedeki pcb çizimini daha önceden görmüştüm. İnceledim ve smd direnç ve kondansatörlerin olduğunu görünce o çizimden vazgeçmiştim. Bu sebepten dolayı o sitedeki çizimideğrlendirme dışı bırakmış başka çizimler aramaya başlamıştım. Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.....
Sali Cem bey, size de merhabalar, nasıl sınız?
Bir çok soruma sizin yazdığınız yazı ile cevap buldum.Mesela picaxe'yi hiç tanımıyordum. İngilteredeki bir pic türü olduğunu, bu entegreler için yazılan dilin de farklı olduğunu yeni öğrendim. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Ayrıca TA1ED Metin bey,buradaki yazımı görmüş. bir sürpiz yaparak kargoyla PN3563x2 ve 2N2222 x2 tane göndermiş. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.Hem bir de transistör karşılık kitabında PN3563 ile 2N2222' nin muadili olduğunu gördüm. vk5jst' nin şemasındaki sinyal üretim devresini yaptım ve çalıştırdım. sadece 70MHz power katı kaldı bu transissitörlerin kullanıldığı yer olarak.
PCB konusundaysa artık acele etmiyorum. Bu devreleri delikli pertinaksa yapmayı sonra gerekirse pcbyi el ile çizmeyi bile düşünüyorum. Bu sırada 16F873 'lü pic devresini frekans sayıcı olarak kullanmak niyetindeyim.
Zaman buldukça malzemelerimi tamamladıkça projemi yapmaya devam etmek istiyorum.
YARDIMLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİ YA DA TAVSİYELERİNİ BURADAN VE MAİL İLE BİZE ULAŞTIRABİLİRLER.
HERKESE KOLAY GELSİN 73'LER.....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git