Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
CW MORSE KEYER PROJEM... TA3EN
TA2VG:
Hüseyin hocam ellerinize ve emeğinize sağlık..
Güzel bir çalışma olmuş
nice güzel çalışmalara imza atmanız dileği ile..
Bu arada göndermiş olduğunuz anteni her kullandığımda kulaklarınız çınlıyor olmalı..ÇOk çok güzel çalışmalar..
selamlar..
TA2VG
FERHAT
ANKARA
TA3EN:
FERHAT BEY,PROJEM İÇİN İYİ DİLEKLERİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. YENİ PROJELER
İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR. BAKALIM.HAA AYRICA BENDEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ EL YAPI-
MI ANTENDEN MEMNUN OLDUĞUNUZ İÇİN DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. AMACIMIZ AMATÖR
ARKADAŞLARIN MEMENUNİYETİNİ KAZANMAK.
İSTEYEN OLURSA ÇEVRENİZDEN ELİMİZDE YETERİNCE VAR. 80M, 40M, 20M, 15M VE
10M BANDLARINDA DA YAPIYORUZ.
73'LER Hüseyin KARAGÖZ TA3EN www.ta3en.com GSM:0.505.8274246
TA5AE:
Güzel bir keyer (@TA3EN) Hüseyin hocam. Ayrıca tüm datalarıda burada paylaşmışsınız. Sizi tebrik ederken, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Müsadenizle ayrıca bir başlık açmadan aklımdaki küçük bir modülü buraya yazmadan edemeyeceğim.
Gerek sota (qrp go kit örneği gibi) ve gerekse ev çalışmaları için "dokunmatik lambic key" uygulamaları yapan amatörleri internette görmüşüzdür.Bu amatörler lambic key in dokunmatik olanını yapmışlar.Ama, öyle bir entegre kullanmışlar ki bulana aşkolsun.
AliExpress'ten gayet ucuza alınabilecek olan bu modülün 2 tanesi ile bir " touch lambic key" yapılabilir mi?
TTP233 MODÜLÜ
Bu modülün 4 modu ile ilgili açıklamalı video linki aşağıda. İlk modu bizleri ilgilendiriyor. Ben Türkçe altyazılı olarak izledim. Siz TA amatörlerin de incelemenizi ister, başarılar dilerim.73
https://m.youtube.com/watch?v=qCd6qiH32J0
TA3EN:
Lütfü Bey Merhabalar,
Söylediklerinize katılıyorum. Bu proje aşağı yukarı diğer projeler gibi geliştirilmeye açık. Üzerinde çalışmaya başlayınca güzel
özellikler ilave edilebilir.
Kolay gelsin. 73...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git