Gönderen Konu: Acele VHF UHF Preamplifikatör şeması lazım...  (Okunma sayısı 109 defa)

Çevrimdışı TB3YAQ

Acele VHF UHF Preamplifikatör şeması lazım...
« : 24 Mart 2010, 03:12:58 »
Selamlar ben izmir dokuz eylül üniversitesinde okumaktayım kendime proje olarak eme yi aldım.(aydan yansıtma) Projemde pek çok zorluklar cekmeme ramen sonuca ulaşmak üzereyim sizlerinde desteğinizi alırsam eğer bu işi başara biliriz. VHF  UHF Preamplifikatör devre şeması lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim...

Çevrimdışı TA1CFF

Ynt: Acele VHF UHF Preamplifikatör şeması lazım...
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2010, 05:02:06 »

Selamlar ben izmir dokuz eylül üniversitesinde okumaktayım kendime proje olarak eme yi aldım.(aydan yansıtma) Projemde pek çok zorluklar cekmeme ramen sonuca ulaşmak üzereyim sizlerinde desteğinizi alırsam eğer bu işi başara biliriz. VHF  UHF Preamplifikatör devre şeması lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim...

Çevrimdışı TA1CFF

Ynt: Acele VHF UHF Preamplifikatör şeması lazım...
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2010, 05:13:27 »