Gönderen Konu: ANTALYA R4 RÖLESİ BAKIM İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPILDI...  (Okunma sayısı 651 defa)

Çevrimdışı TA4ART

ANTALYA SARINIÇAR DAĞI 1810 M. BULUNAN TRT VERİCİ İSTASYONUNDA KURULU (145.700   - 600 SHİFT,91.5 TONE YM4ANT )  R4 RÖLEMİZİN BAKIM VE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI ANTALYA TRAC ŞUBESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çevrimdışı TA4ART

resim devamı

Çevrimdışı TA4ART

resim devamı

Çevrimdışı TA4ART

resim devamı

Çevrimdışı TA4ART

resim devamı

Çevrimdışı TA4ART

resim devamı

Çevrimdışı TA1TC

ellerinize sağlık
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691

Çevrimdışı TA5FW

Merhaba

Güzel bir çalışma olmuş. Ayrıca istasyon binasıda epey ilginç bir şekile sahip.
Ellerinize sağlık.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW

Çevrimdışı TA2LG

Çalışmada emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutluyorum.

73
Halil AYYILDIZ  TA2LG
Loc: KN50NT

Çevrimdışı TA4ART

İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİNİ BELİRTEN, DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.TRAC ANTALYA ŞUBESİ AMATÖRLERİ.....73

Çevrimdışı TA2AOF

Ynt: ANTALYA R4 RÖLESİ BAKIM İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPILDI...
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2010, 22:12:37 »
BİR GÜN YOLUMUZ DÜŞERSE BİZLERDE BU GÜZEL ÇALIŞMANIN  AVANTAJLARINDAN FAYDALANIRIZ. EFOR SARFEDEN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLARIM
Paranın nereden geldiğini öğrenmek istersen, nereye harcandığına bak (imamı azam hz)
Faik ÖZKAN
locator : KN61LK

Çevrimdışı TA2ATG

« Yanıtla #11 : 28 Mart 2010, 14:01:29 »
Ellerinize sağlık.Çok görüşme yapılan bir röle olmamasına rağmen sağlıklı çalışması güzel.
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi  Bu ses insanlığa hakkın müjdesi

Çevrimdışı TA4ART

« Yanıtla #12 : 28 Mart 2010, 16:18:00 »
teşekkürler sayın TB2CB ..fakat 'ÇOK GÖRÜŞME YAPILMAMASINA KARŞIN'    ifadenizden ne kasteddiğinizi neye göre yorum yaptığınızı anlayamadım...?

Çevrimdışı TB5CIV

« Yanıtla #13 : 29 Mart 2010, 01:17:00 »
TB4CZ Ellerinize Sağlık Çalışmalarınız için teşekkür.
Sayın TB2CB Röleler acil durumlar İçin Kurulmuş Olup, Çukurova Bölgemizdeki Gibi Amatör Arkadaşlar ile Muhabbet Etme Aracı değildir.:=)

Çevrimdışı TA5FW

« Yanıtla #14 : 29 Mart 2010, 15:47:19 »
Vallaha bir arkadaşımız bir laf atmış ortaya, Adana' dan İsmail beyde kalkmış Çukurova diye genel konuşmuş.
Bence kim ne demek istiyorsa yekten konuşursa daha iyi olur.! Bir sepet içinde misss gibi kokan taze elmalar olabileceği gibi ÇÜRÜMÜŞ elmalarda olabilir. Ve bence sağlam ile çürük elmayı birbirine karıştırmak çok büyük yanlıştır.

Ayrıca Telsiz İşletme Bilginizi güncellemek için yeniden okuyunuz !!! Röle frekanslarında QSO 3 dk ile sınırlıdır. QSO uzayacaksa ya simplex frekanslarda devam edilir, yada rölede mantal aralıkları uzun tutularak ve arada anons ihtiyacı olan varmı diye sorularak devam edilir ki, olması gereken simplex frekansı kullanmaktır. Bunun içinde çatı antenli bir istasyon sahibi olmak gerekir.
Sanıyorum Antalya da sabit istasyonlar yeterli kapsamaya sahip ki, röleyi fazla kullanma ihtiyacı hissedilmiyorda olsa gerek.

Selamlar.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW

Çevrimdışı TB4CTE

« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2010, 20:00:28 »
bütün arkadaşlara antalyadan saygılar biz orda amatörlük adına karşılıksız bir çalışma yaptık herkez faydalansın diye bunuda burda diğer bölgelerdeki arkadaşlar haberdar olsun diye burda yayınladık ama bakıyorumki memnun olmayanlar var diğer arkadaşında dediği gibi röle muhabbet aracı değil ha bu da hiç konuşma olmucağı anlamına gelmiyor ben şahsen sürekli dinlemedeyim. süreklide konuşuyorum  gelen arkaşlarda 4. bölgede bunu görecektir kendisi frekansa çıkıp konuşursa birini bulacaktır ama bazı arkadaşlar gibi dinleme hastalığı yoksa (malüm dinleme yüzünden konuşan amatör kalmadı)herkeze 73's TB4CTE ANTALYA