Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
Bobinli Dummy Load
TB6DO:
hüsnü hocam hoş geldiniz yazılarınızı büyük bir zevk ile okuyorum ayrıca cihazı ayarlasanda akşamları ara sıra konuşsak iyi olmaz mı biliyorsun yozgatta 6AY-6CO- ve ben 6DO varız sizide duymak istiyoruz
TB6BHK:
Sayın Dursun Öcal , gerçekten seni kutlularım, internet köşelerinden haberdar olup birilerine mesaj göndermek ancak farklı ve ileri insanlara mahsus bir haslet olmalı. Elbette cihazım açık olsun isterim, anvak şu anda antenim yok, kısa bir antenle çıkış yapmam öncelikle benim sıhhatime , hafiifçe başkalarına zarar verebilir, radrasyon alırım korkusu var, iyi oldu bu kayıt burada hayli durabilir.
73! Hüsnü Köktürk husnu66tr@yahoo.com
TA2E:
Hüsnü bey merhaba,
verdiğiniz linkteki yazıyı okudum resmin üzerine en kararlı sonuç aldığınız duruma göre hangi bobinin L1 hangisinin L2 ve bunların iç çap, tam olarak kaç tur, ayarlı kondansatörün değerlerini de yazıverseniz daha makul olacaktı.Genelde resimleri alır onunla çalışırız.arşivlerkende kolaylık oluyor.İmkan yoksa da alt alta değerleri yazarsanız sevinirim.
TA2JU
TB6BHK:
Sayın Hasan bey, uzunca bir cavap yazmıştım,ama giriş süremi aştığım için cevabı gönderemedim. Sorularınıza cevap olarak eski notlarımı karıştırdım, ve site notlarına 3 satır ilave ettim. Bu çalışmalar 28 MHz civarına ait idi. Son olarak L2 30 TUR L1 3 tur ve bobin çapı 25 mm. L2 l1 üzerinde kayabilecek şekilde yapılabilmeli.
http://site.mynet.com/husnu_kokturk/koryuk.htm
husnu66tr@yahoo.com
selamlar 73!
TA7MKS:
sevgili hüsnü hocam,
yazınız sanırım verdiğiniz link, blogun kapanmasıyla veya başka bir nedeniyle ölmüş. yenileme şansımız varmıydı aceba?
ömer yıldız
tb7mks
kayseri
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git