Gönderen Konu: MSN Listesi  (Okunma sayısı 303 defa)

Çevrimdışı TA1DX

MSN Listesi
« : 25 Şubat 2010, 02:33:46 »
Merhaba Arkadaşlar,

myphone.microsoft.com adresindeki program ile telefonumdaki rehberi yönetmeye başladım. Görünüşte çok kullanışlı, ancak düzenleme yaparken  (bilerek) telefonumdaki tüm adresleri sildim ve bu program vasıtasıyla geri yükledim. Telefonda herşey çok güzel ama bu arada MSN listem silindi ve geri getiremiyorum. Microsoft yaptı gene yapacağını, tüm bilgileri birbirine bağlamış, birisi (ne amaçla silinirse silinsin) hepsinden kaldırıyor.

Bu programı kullanan varmı??
MSN listemi nasıl kurtarabilirim?

Eskiden bende kayıtlı olupta şimdi listesinde beni göremeyenler, tekrar beni listenize eklermisiniz lütfen..

Şimdiden teşekkürler..

Atila, TA1DX

MSN adresim ta1dx@yahoo.com

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: MSN Listesi
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2010, 10:33:23 »

Bildiğim kadarı ile kesinlikle alamazsın.Sadece MSN ile yapacağın (Teknik destek) yazışmaya bağlıdır.İstihbari bilgi olduğundan biraz zor ama şansını bir dene derim.Sevgi ile kal. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2010, 18:13:18 »
Bu gibi durumlara karşı messenger kişilerinizi yedeklemenize izin veriyor. Eğer böyle bir yedek almadıysanız işiniz çok zor.
Yedekleme işini kişiler menüsünden "Anlık İleti Kişilerini Kaydet" diyerek yapabilirsiniz.
Pek ihtimal vermiyorum ama messenger belki kişilerinizin yedeğini almış olabilir. Bilgisayarınızda .ctt uzantılı dosyaları taratırsanız belki kurtarma şansınız olur.

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #3 : 02 Mart 2010, 08:13:54 »
Maalesef bulamadım, alakanıza teşekkürler..

Atila