Gönderen Konu: anten kulesi  (Okunma sayısı 501 defa)

Çevrimdışı TA1BL

anten kulesi
« : 09 Ocak 2010, 21:37:27 »
Arkadaşlar
Amatör antenler için kule imaleden veya ithaleden varmı?
73

Çevrimdışı TA1TC

Ynt: anten kulesi
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2010, 14:16:34 »
Merhaba,

Kendiniz de rahatlıkla yapabilirsiniz.

http://www.telsizciler.org/index.php/topic,10197.0.html

73
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691

Çevrimdışı TA6P

« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2010, 14:50:26 »
Değerli amatör arkadaşım,
Bir ara ankara ivedik hurdalığında aselsan anten kulesi mevcut idi.1,5 yıl kadar önce ben 5 adet almıştım.Müessesenin adı Yörük metal ticaret .İvedik hurdalığının ana giriş kapısından girdikten hemen sonra solda .2 ay önce gittiğimde bu müessesenin kapısında bir tane yine mevcut  hatta ucuna makaralar asılı vaziyette durmakta idi.Bu müessesenin arka taraflarda bir yerde deposu var.Kuleler 3 metre boyunda üçgen biçiminde galvanizli direkler.Boya derdi yok vede oldukça sağlam.Üstelik istedikleri fiyatlar hurda demir fiyatı idi ozamanlar.geçmiş gün tam hatırlamamakla beraber tanesini 40 tl den almıştım.Ayrıca direkler çok rahatlıkla birbirlerine eklenerek istediğiniz boya ulaşabiliyor. Yolunuz düşerde arzu ederseniz bir uğrayın isterseniz.kolay gelsin.

TA6P
  Ali Zümrüt
   SAMSUN

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2010, 12:33:43 »
Selamlar ,

Var Aselsan bayilerine gider sieniz Ali bey ve benim biz yaptık oldu bölümünde resimleri olan kulelerden alabilirsiniz 3 boy gergi parçaları ve ek parçaları ile beraber.
Selamlar
TA2FE
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2010, 10:43:13 »
Merhaba ,

YÖRÜK metal isim olarak değişmesede anlayış olarak değişime uğramış ve AKREP Metal liğe terfi etmiş bulunmaktadır ,
İş bu sebepden geçen ay beher kule parçasına 80 Tl vermek zorunda kaldım , ilgilenenlerin bilgisine ....

A. Şua TORTU ,  Zonguldak   
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA6P

« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2010, 13:31:23 »
Sayın Aziz bey,
Duruma çok üzüldüm.Gerçekten de işi abartmışlar.Bana verdikleri fiyat o zamanlar tanesi 40 lira idi:Yanlış hatırlamıyorsam 25 liraya mutabık kalmıştım.Ayrıca üçgen şeklinde üstüne direk bağlamak için olan parçasını da 5 lira sayıp herbirine 30 lira vermiştim.O zamanlar camii yanında aras kargo bayii vardı.Kargoya herbir direğin parasından fazla vermiştim.Ancak bu kurban bayramı gittiğimde kargo şirketi kapatmış idi.Asıl söylemek istediğim şu:Maalesef esnafımız orada bunu devamlı yapıyor.Ben çok sık oralarda takılan biri değilim.Ankaraya yolum düşünce uğruyorum.Ancak benzer olayları bende yaşadım.Örneğik bir tarihte kırdıkları radyo lambalarını görünce  yazıktır bunları kırmasak birinin işine yarar dediğim esnaf,birkaç ay sonra tanesine benden 10 lira istemişti.Sanırım talep artınca kıymete biniyor.Bölgenize ve size selam ve saygılar sunarım.

Ali Zümrüt
    TA6P
   Samsun

Çevrimdışı TA1BL

« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2010, 20:13:47 »
Merhaba
Adı geçen fimayla telefonla görüştüm 60 tl dediler 4 adet alıcı oldum .sonra mal yok hepsini trabzona sattım dedi.ticareti bilmeyen kişiler.
73

Çevrimdışı TA2PI

« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2010, 23:26:03 »
Bu  Bahsi gecen Ticari  zihniyeti  bozuk  kişilerle  gecen yaz  yaptıgımız  görüşmede,Rölelerimiz ve  kendimiz  için bizlere 40 tl  fiyat verilmis bizde  10  adet alacagımızı söylemistik.Fiyat ve  miktar konusunda  anlaştıktan  sonra  Ankara'ya  doğru  aracımızla  yola koyulduk.Gittiğimizde  gayet lakayit ciddiyetsiz argo ağızlı  yani aklınıza  gelebilecek  ne  kadar  bozuk  hareket var isi  ekleyiniz. Orda  fiyatını 65 tl  ye  çekti ve  kurduğu  cümle  şuydu..."işine  gelirse al  gelmezse  git" ve adam arkasını  döndü  gitti. Ordan  girdik burdan  girdik..Mumkunatı yok...250  km  yol gelmisiz ve  geri dönmek zorumuza giderdi. Zor bela  kavga gürültü  60 tl  ye  anlastık ve  arabirlestirme metaline de  25  tl verdik ve  10 adet alacagımız  malzemeyi elimizdeki  paraya göre  5 adet aldık..
Yani Sözün   kısası  Ordaki Esnaf ın ticari  ahlak vasfını  tasımadıgını gördük.elbetteki  malonların  mülk onların.. Bizler  gibi  amatör  camiada  bir şeyler  yapmaya calısan  insanları km lerce  uzaklıklardan  gelip bunu  lehine ceviren "zihniyet"i bozuk  insanları  burda  afişe  edilmesini, gercek  esnas olanlarıda tebrik ve taktir edilmesini  talep ediyorum.
Bilelim ki  dayanışma ile  bu tarz  yapıdaki  insanlara  karsı magduriyetimizi az indirgeyelim...
>73  ler
TA2PI   İsa