Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
ÖNEMLİ!! Yasa değişikliği hakkında bilgisi olan var mı?
TA2HM:
Tevfik bey iyi günler dilerim. Yukarıda belirtmiş olduğunuz düşüncelerinize ben de katılıyorum. Bu konuda biz amatörler olarak bir şeyler yapmamız gerekiyor. Amatör Telsizcilerin bu kadar özverili çalışmalarıyla ve hiç bir karşılık beklemeden yapmış oldukları çalışmaların artık Ankara'nın da duyması gerektiğine inanıyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ne kadar ciddiye aldığımızı ve neler yapabildiğimizi anlatarak çıkarılacak olan Kanun ve Yönetmeliklerde bizi ilgilendiren kısımlarında bizim de birşeyler ekleyerek ve bu işi daha olumlu şartlarda yapmamızı sağlamalıyız. Ancak aramızda bulunan ve maalesef amatör telsizcileri kendilerine çıkar kapısı olarak görüp, farklı beklentiler içerisine giren hatta piyasada bulması zor olan malzemeleri çeşitli çevrelerle yapmış oldukları kişisel ilişkiler çerçevesinde tekellerine toplayıp, bunları faiş paralara bize satan bazı amatör telsizcileri de aramızdan ayıklamalıyız ki, bu sesimizi duyururken bunların yapmış oldukları ve tüm amatörlere mal edilen olumsuz düşünceleri sesimizi duyuracağımız makamların kafasından silmeliyiz. Bu konu ile ilgili olarak http://www.ta7ka.com/forum/showthread.php?tid=44 linkinde bir duyuru bulunmaktadır. Temennim o dur ki; Türk Amatör Telsizcileri de Avrupa ülkelerinde bu faaliyeti yapan Amatör Telsizcilerle aynı imkanlara sahip olarak, ülkemizin sesini tüm dünyaya duyurabilmemiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Saygılarımla.
Murat ASAL
TA9AS
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git