Gönderen Konu: PayPal olmadan eBay sipariş.  (Okunma sayısı 446 defa)

Çevrimdışı TA3IHD

PayPal olmadan eBay sipariş.
« : 05 Ocak 2017, 21:11:28 »
Arkadaşlar,

eBay sayfası sıkça sorulan sorular kısmında, "Paying credit debit on eBay without joining PayPal" ibaresi var.

Altında; PayPal olmadan eBay a sipariş mümkün diyor,  "Pay Now" butonuna basın, kredi kart seçeneğini seçin diyor, ancak "Pay Now" butonu yok.
Nsıl olacak Bilen varmı? diyordum. Teşekkürler.73

Çevrimdışı TA3ISW

Ynt: PayPal olmadan eBay sipariş.
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2017, 22:51:12 »
Siparislerinizde kargo dahil 30€ yu geçmeyin. Limiti düşürdüler diye okumuştum.

Çevrimdışı TA3IHD

« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2017, 05:48:35 »
30euroyu geçmiyorum ancak ödeme sanırım sadece paypal ile oluyor. .... mu?

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2017, 09:04:49 »
Hulusi bey selamlar,

benim bildiğim kadarı ile debit kart denilen şey bizim banka kartları gibi olması lazım . Yani kartınızda para olması lazım .
Dolayısı ile sizin debit kartınız  ebay hesabınıza tanımlı değil ise çıkmayabilir.
İlgilendiğiniz ilanın linkini gönderir iseniz bir bakayım ne yapabiliriz ?.
Tabi mart ayına sabredebilir iseniz galiba açılacak :)

Selamlar

Emin

TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA4MU

« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2017, 15:48:14 »
merhabalar,ben ebay dan hala alış veriş yapabiliyorum,size anlatayım.ilk önce yeni bir mail adresi alıyoruz,ebay a girip ürünümüzü bulup sepete ekliyoruz alış veriş kısmında dikkat !! misafir kullanıcı olarak devam ediyoruz,kredi kartı bilgilerini yazacağımız ekran geldiğinde kart ülkesini Türkiye dışında bir ülke seçiyoruz (ben almanya seçiyorum.)sonra adres kısmına turkiye adresi veriyoruz.olay bitti alış veriş tamam.Dikkat etmeniz gereken kart ülkesini türkiye dışı bir ülke seçmek..sonra satıcıya mesaj atıyoruz ürün türkiyeye gönderilecvek diye bunu yapmasanızda olur,satıcı ekranında zaten türkiye adresini görüyor.inşallah anlatabilmişimdir.bol alış verişler..73

Çevrimdışı TA3IHD

« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2017, 11:36:52 »
Cevaplar için çok teşekkürler.
Aliexpess'i deneyerek bir kaç alışveriş yaptım. Ebay'dan bir farkı yok. Hem Pay Pall'a da gerek olmuyor. Direk sanal kart ile ödeyip alış verişi tamamlıyorsunuz. Ne ararsanız var. Aynı Ebay bolluğunda. 15-30 günde ulaşıyor. 73