Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
FIYATLARDA UÇMAYALIM ARKADAŞLAR
TA1TC:
Arkadaşlar biz amatörüz Profesyonel değil.
Ama gel görki burada birileri diğerlerinden daha akıllı olduklarını zannediyorlar.
Bugün 2 el eski tip cihazlara istenen fiyatlar üst modellerinin hatta ruhsatlı üst
modellerinin de üstünde.
Bu fiyatları talep eden kişiler diğer amatörleri acaba ne gözle görüyorlar merak
ediyorum.
Ben şahsen kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorum ilanlara baktıkça....
Beyler Bayanlar uçmayalım fiyatlarımıza dikkat edelim.
TB7BMJ:
Abicim haklı olabilirsin ama bana göre piyasada cihaz sayısı az olduğu için fiyatlar bu şekilde oluyor. Cep telefonlarıda ilk zamanlar böyleydi ama sonradan bedavaya dağıtılır oldu. Eğer bir gün cep telefonuna olan ilgi amatör telsizlerede olursa işte o zaman senin dediği olur ve telsizler çok ucuza satılır.
Saygılar 73 ler...
TB2MYG:
Bence cihazların fiyatlarının bukadar yukarı cıkmasının başkabir sebebide cihaz alım satım işinin galiba ticarete dönmesi gibi geliyor.Kesinlikle kimse üzerine alınmasın 73's
TA1TC:
arkadaşlar
yokluk yok ki
vx-3 ün şu anki satışl fiyatı 300usd +kdv iken vx-2 nin 2. el cihazına 450 ytl istemenin mantığı nedir.????
yine ic-e91 şu an 832 ytl alınabiliyorken ytl 950 gibi fiyatlar çekmenin ne anlamı var????
TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,
Hiç can sıkıntısı yapmaya lüzum yok. Ben ICOM ve YAESU cihazları ile DIAMOND ve diğer antenlerin fiyatlarını sitede yayınlayabilmek için çalışıyorum. Eğer sıfır fiyatlarını sitede yayınlarsak zannederim sorun çözülür diye düşünüyorum. Firmalarla görüşmemi yarın bitireceğimi umuyorum.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git