Gönderen Konu: Kasım ayı Amatör Telsizcilik Sınavı;  (Okunma sayısı 557 defa)

Çevrimdışı TA1O

Kasım ayı Amatör Telsizcilik Sınavı;
« : 16 Ekim 2009, 12:54:33 »

Değerli arkadaşlar;

Kasım ayında sınav yapılacak mı? Yapılacaksa , Hangi kurum ve hangi şehirlerde yapacak;

Bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Sınav yapılacak ise eğitimlere başlamamız gerekiyor, Çok geç olmadan açıklama yapılmasının gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar

Çevrimdışı TA4CS

Ynt: Kasım ayı Amatör Telsizcilik Sınavı;
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2009, 15:17:22 »
Tarih : 17.04.2009 01:24:16
Baslık : TELSİZ RUHSAT VE KULLANIM ÜCRETLERİ İLE AMATÖR TELSİZCİLİK SINAV ÜCRETLERİ 
Duyuru : KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TELSİZ İŞLETME
MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN VAKIFBANK SEFAKÖY ŞUBESİ "0158007293410679" NO'LU
HESABINA YATIRILACAKTIR.

Kıyı emniyeti genel müdürlüğündeki duyuru sınavla ilgili duyuruya rastlamadım :-((((
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA1O

« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2009, 22:20:03 »

Şöyle bir durum var; meraklı kişiler sürekli sınav tarihini soruyorlar. Eğer sınav kesinlikle yapılacak ve  her bölgede bir şehirde olacak şekilde düzenlenirse dediğiniz doğru çalışmaya başlamak gerekir.

Ama sınav yapılmaz veya sadece İstanbul yada kıyı emniyeti müdürlükleri olan yerlerde yapılırsa. Eğitim alanlarda üzüntüye yol açacaktır.

Saygılar

Çevrimdışı TA3CB

« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2009, 00:52:40 »
arkadaşlar.kıyı emn.gen.müdr.telsizler müd. ile görüştüm.sınav açmak için resmi gazetede yayınlanması bekleniyormuş.duyuracaklar.bana söylenen bukadar.selamlar 73 ler.TA3CB

Çevrimdışı TA2TR

« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2009, 02:19:43 »
ne sınavmış bee ekim ayı bitti halen bir haber yok...

Çevrimdışı TA3ATA

« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2009, 11:07:14 »
AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVLARININ HER YIL İKİ KEZ DÜZENLENMESİ OLAYI DA; YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILAN "TK" YÖNETMELİĞİ İLE BİRLİKTE "TARİHİ ÇÖPLÜK"TEKİ YERİNİ ALMIŞTIR...

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEREK RESMİ GAZETEDE YAYIMLANACAĞI BEKLENEN YENİ YÖNETMELİKTE SINAVLARIN YAPILMASINA DAİR MADDELERİN NELER GETİRECEĞİ HEPİMİZİN MERAKIDIR..

SINAV YER,TARİH VE ADETLERİ DEĞİŞECEKTİR SANIRIM..
BU NEDENLE MAYIS/KASIM SINAV DÖNEMİ DİYE BİR OLUŞUM ORTADAN KALKMIŞTIR..

BAKALIM YENİ KEGM YÖNETMELİĞİ NELER GETİRECEK VEYA GÖTÜRECEK... DİLERİM AMATÖR CAMİANIN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERİR..
SAYGILARIMLA..TB3JJ..M.TURGAY..73'LER
***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TB9COP

« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2009, 21:14:09 »

Bu Uygulamanın Kaldırıldığını, Veya Sizin Deyiminizle Tarihi Çöplükteki Yerini Aldığını Nereden Biliyorsunuz?
Eski TK Yönetmeliğinin Kaldırılmış Olması Her Maddesinin mi Kaldırılmış Veya Değiştirilmiş Olmasını Grektiriyor? Kesin Bilgi Sahibiymişsiniz Gibi İfadeler Kullanıyorsunuz, Bir Taraftan da "Sanırım" Diyorsunuz! Tuhaf!

Çevrimdışı TA3ATA

« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2009, 22:27:08 »
YÜRÜRLÜKTE OLAN BİR YÖNETMELİK,İPTAL EDİLDİĞİNDE VEYA YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILDIĞINDA YÖNETMELİK HÜKÜMLERİ TÜMÜYLE ORTADAN KALKAR..

YENİ YÖNETMELİKTE NELERİN TEKRAR YÜRÜRLÜĞE KONULACAĞINI BİLEMEDİĞİMİZDEN, "SANIRIM" TABİRİNİ KULLANMAK O KADAR DA TUHAF OLMASA GEREK..

KANUN,TÜZÜK VE YÖNETMELİKLERLE BUNLARIN DEĞİŞTİRİLEREK UYGULANMASI VE YÜRÜTÜLMESİ BAĞLAMINDA BİRAZ BİLGİSİ OLANLARA BUNLARI İZAH ETMEK O KADAR ZOR OLMASA GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

EVET ..YİNELİYORUM.. SINAV ZAMANLARINI DA KAPSAYAN YÖNETMELİK YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMIŞ OLMASI NEDENİYLE;
KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEREK, SON TAHLİLDE RESMİ GAZETEDE YAYINLARAK YÜRÜRLÜĞE GİRECEK YENİ YÖNETMELİKTE BELİRLENECEK ZAMANLARDA SINAVLAR YAPILABİLECEKTİR...
YİNE AYNI AYLAR DA DA OLABİLİR..DEĞİŞTİRİLEBİLİR DE..

HAYIRLISI NEYSE O OLMASI DİLEĞİYLE...

TB3JJ.M.TURGAY..73'LER
***UNUTMA...!!   
SANA IŞIK TUTANA ARKANI DÖNERSEN; GÖRECEĞİN TEK ŞEY KENDİ KARANLIĞINDIR..***

TA3ATA.M.TURGAY
Best Regards
(Ex..TB3JJ)
ta3ata@hotmail.com

Çevrimdışı TB1G

« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2009, 01:33:59 »
sayın COP, hasta ettin beni bu akşam ana muhalefet lideri Papandreuy'u geçtin be arkadaş,