Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

NACIZANE ANTEN TESISATIM

<< < (6/7) > >>

TA1AJ:
Maaşallah, Beylikdüzünün gururusunuz Uğur Bey ve Suat Abi. Rahmetli Yavuz ve ben de birşeyler planlıyorduk. Kısmet olmadı. Kalanlar sağolsun. Tekrar tebrikler. Allah nazardan saklasın. 73.

TA1TC:
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
önümüzdeki günlerde kulenin yapım şemasını da yayınlayacağım.

hoşçakalın ve bol dx ler
73

TA5FA:
Rotor  düzeneği için sehbanın üstüne  kullandığınız  rulman-bilya sitemi kolay bulunabilen bir ssitemmidir. yoksa yurt dışından getirtilmiş bir nesnedir ?

Bende Emekli olursam (12 yıl sonra ) ozaman antika olan  MA5B antenimi kuramcam inşallah .  :)  :))))

TA5FW:
LIFE IS TOO SHORT FOR QRP diyorsunuz ama 12 yıl sonrasına dair hayal kuruyorsunuz.
Yaşam gerçekten çok kısa, beklemeye gelmez....!!!
O yüzden şartları uydurup, zamanı uydurup sevdiğimiz şeylerin tadın azar,azarda olsa bakmalıyız.!
Yoksa bir bakmışsın ömür bitmiş vede ne hayallerle aldığın HF antenin karanlık bir depoda, radyon sandıkta ve en acısı operatörüde karanlık bir çukurda...

Allah gencinden versin diyerek, hayalleri bekletmeyelim diyorum. En kısa zamanda Adana ya bekliyorum.
Gelin istasyonunu kuralım, antenlerine bile herşeye rağmen yardımcı olurum. Yeterki gel ve kuralım deee. ... :)

TA1TC:
hehe
eyvallah... inşallah oralara yolumuz düşer de gerçekten zaman ayırıp bir el atarız.

Kulenin malzemesi tamamen piyasada bulunan malzemelerdir. istanbul da lazer kesim yapan bir firmaya ki malzemeler de onlara ait olmak üzere çok cüzi bir rakkam ödemiştim (150 tl civarında) rulmanlar bildiğimiz piyasada fag skf rulmanlarıdır. konik monik veya özel falan değil bildiğin rulman işte. yakında teknik çizim örenği yayınlarım. kule tamamen sökülüp takılabilen bir sistem ve kiracılar için veya çatıya dar bir yerden geçmek zorunda olanlar için çok uygundur.

73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git